Coaching

Udnyt dit potentiale

Coaching er et effektivt redskab for dig, som ønsker at udfolde dit potentiale, skabe forandring og nå dine mål, således at du kan skabe det liv, du ønsker.

Jeg støtter dig

Som coach støtter jeg dig i denne proces ved at anvende spørgeteknikker, der skaber klarhed hos dig omkring, hvad du vil, hvad der forhindrer dig, og hvordan du når dine mål. Du vil blive udfordret i din måde at tænke og handle på, hvilket åbner muligheden for nye perspektiver på din situation og dermed nye handlemuligheder.

Opnå større personlig indsigt

Coaching er således både en proces- og resultatorienteret metode, der udover at hjælpe dig til at nå dine mål, giver dig en større personlig indsigt og bevidsthed omkring dine tanke- og handlemønstre, og hvordan de påvirker dig og den måde, du lever dit liv på.

Coaching er ikke rådgivning. Det er dig, der er eksperten i dit liv. Som coach er det min fornemmeste opgave at hjælpe dig til at finde de svar, der gør dig i stand til at skabe positive forandringer i dit personlige og professionelle liv.

Læs mere under fanerne Life Coaching og Business Coaching. Kontakt mig gerne for yderligere information.

Mig som coach

Jeg er certificeret Life og Business Coach fra Manning Inspire. Som coach har jeg tavshedspligt og jeg arbejder efter ICF’s (International Coach Federation) etiske principper og modtager løbende supervision.

En positiv og empatisk coach

Som coach er jeg positiv og empatisk. Jeg er grundig i mit arbejde, og mit mål er, at du får mest muligt ud af forløbet. I en session vil jeg derfor både give plads til refleksion, men du vil i høj grad også opleve, at du vil blive udfordret i din måde at tænke og handle på. Herudover vil jeg støtte dig i at udforme konkrete handlingsplaner og holde dig ansvarlig for de handlinger, du ”committer” dig til i arbejdet mod dine mål.

Menu