Emotional Freedom Techniques

EFT

EFT (også kendt som ”tapping”) er en revideret version af Roger Callahan’s Tankefeltsterapi (TFT) og bygger på østens meridianlære, som vi kender fra akupunkturen.

Frigivelse af blokeringer

Teknikken virker ved, at blokeringer i kroppens energisystem, der er kilde til følelsesmæssigt ubehag, frigives. Sådanne følelsesmæssige blokeringer fører ofte til begrænsende overbevisninger og adfærd samt fysiske symptomer eller sygdom.

Mens der tænkes på det (fysiske eller psykiske) ubehag, man oplever, masserer eller banker (”tapper”) man let med fingerspidserne på specifikke punkter på kroppen (meridian-punkter). Således skabes der adgang til kroppens energisystem, og der bringes balance i systemet.

En særdeles effektiv behandlingsmetode

EFT er en særdeles effektiv behandlingsmetode, som er let at anvende for alle, hvilket også gør teknikken et udmærket selvhjælpsværktøj. Det er en af de mest anvendte metoder inden for energipsykologien, og en voksende mængde af videnskabelig forskning viser, at EFT på relativ kort tid frembringer reelle, varige gennembrud og skaber signifikante bedringer på (eller eliminerer) lidelser.

Gode resultater

EFT har bl.a. vist gode resultater i behandlingen af: traumer, fobier, angst, depression og fysiske gener. Herudover kan teknikken anvendes i arbejdet med at indfri personlige og arbejdsmæssige potentialer og skabe et bedre liv.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Læs mere:

Menu