Om mig

Jeg arbejder med det hele menneske

Velkommen til Wolff Development! Mit navn er Christine Wolff-Sneedorff. Jeg er psykolog og coach, og min store passion er menneskers og organisationers udvikling og læring.

Jeg har altid interesseret mig for, hvordan vi som mennesker oplever os selv og den verden, vi lever i, og hvordan vores tanker og valg former det liv, vi lever. Dette både på det personlige og professionelle plan. Min tilgang til arbejdet med mennesker er holistisk, og jeg er særligt inspireret af den humanistiske/eksistentielle psykologi, analytisk/jungiansk psykologi samt af energipsykologien. Det betyder blandt andet, at jeg er optaget af det hele menneske (krop, sind, sjæl), energi, menneskeligt og organisatorisk potentiale, autenticitet, læring og udvikling.

Uddannet Psykolog

Jeg er uddannet psykolog (cand. psych.) fra Københavns Universitet med speciale i psykologisk sikkerhed og læring i teams (læs her). Via mine studier har jeg erhvervet mig teoretisk viden og praktisk erfaring inden for klinisk psykologi, management consulting, ledelsesudvikling samt research og analyse af data.

Herudover er jeg uddannet EFT terapeut samt certificeret Life og Business Coach. Jeg har erfaring inden for pædagogisk psykologi (PPR), specialpædagogisk støtte for unge med diagnoser (såsom ADHD og ASF), psykologiske samtaler med unge i aldersgruppen 15-30 år, frivillig rådgivning af unge piger, coaching og EFT.

Mig som person

Som person er jeg positiv, rolig og empatisk. Jeg mener, at vi alle besidder et potentiale til at overvinde smerte og modgang; til at vokse; til at udtrykke os og til at leve et meningsfuldt liv. Mange mennesker og organisationer har et enormt uudnyttet potentiale, og det er min ambition at støtte mennesker i deres rejse mod et bedre liv.

I min klinik tilbyder jeg terapi til unge og voksne, forældresamtaler, EFT behandling og coaching. Jeg tilbyder mine ydelser på dansk og engelsk. Der mulighed for sessioner ved personligt møde, via telefon eller online-samtaler via en sikker platform.

Menu